fbpx
Fimmtudagur 26.nóvember 2020
433

English national team members in violation of Icelandic rules after ladies visit their hotel rooms last night

Hörður Snævar Jónsson
Mánudaginn 7. september 2020 10:20

Ekki missa af Helstu tíðindum dagsins í pósthólfið þitt

Lesa nánar

Two team members of England’s national team may have gotten themselves in trouble after a visit from two Icelandic girls to their hotel rooms in Iceland after the game yesterday. The girls revealed their visit to their Snapchat followers late last night.

The players are Mason Greenwood of Manchester United and Phil Foden of Manchester City. Both players had their say in the team’s 1-0 win against the Icelandic national team on Saturday. The English team is set to leave Iceland later today.

In the Snapchat videos obtained by DV one of the girls can be heard saying: „Casual Sunday here with XXXXX. She was booking a hotel to meet who?“ prompting an answer from the other one: „Mason Greenwood, and I’m nervous. Very fucking nervous.“

Foden at the hotel last night.

The clandestine meeting puts Greenwood and Foden in clear violation of Iceland’s self-isolation rules. The English national team arrived in Iceland on an exemption of Iceland’s travel rules in response to the Covid-19 pandemic. The team members were subject to a mandatory test for Covid-19 at the border, but were exempt from a five day quarantine and a second screening all other travelers are subject to. According to the terms of the exemption, the players were not to meet anyone outside of their own team members outside of the field and were only allowed to go to practices and games.

The rules the players were subject to have been confirmed by KSI, Iceland’s national Football Federation. According to DV’s source, the players were not even allowed to meet their families.

The ladies spoke to DV this morning, but would not comment. „We do not want to discuss this. We don’t want to get them in trouble.“ The ladies were devastated to learn that pictures of them had reached the news. „We had no idea about these rules, they never said we couldn’t take pictures. We have sent them messages that this is happening, but they haven’t opened the message,“ one of the girls told DV.

She also said that she had been in contact with the players for a few days. „The only thing I can say is that I had been in touch with one of them for a few days. I am not going to say how.“

Manchester United’s Mason Greenwood is 18 years old and single. City’s Phil Foden is however currently in a relationship with Rebecca Cooke and together they have a two year old boy. Foden is 20 years old.

Athugasemdir eru á ábyrgð þeirra sem þær skrá. DV áskilur sér þó rétt til að eyða ummælum sem metin verða sem ærumeiðandi eða ósæmileg. Smelltu hér til að tilkynna óviðeigandi athugasemdir.

Fleiri fréttir

Mest lesið

Nýlegt

433Sport
Fyrir 16 klukkutímum

Allt bólgnaði upp hjá Pogba

Allt bólgnaði upp hjá Pogba
433Sport
Fyrir 17 klukkutímum

Diego Maradona látinn 60 ára að aldri

Diego Maradona látinn 60 ára að aldri
433Sport
Fyrir 21 klukkutímum

Nefndin dæmir KSÍ í hag – KR og Fram hafa þrjá daga til að áfrýja

Nefndin dæmir KSÍ í hag – KR og Fram hafa þrjá daga til að áfrýja
433Sport
Fyrir 21 klukkutímum

Ekki búist við öðru en að Rúnar Alex byrji hjá Arsenal á morgun

Ekki búist við öðru en að Rúnar Alex byrji hjá Arsenal á morgun
433Sport
Fyrir 23 klukkutímum

Konurnar í skólanum fengu áfall þegar þær sáu viðtalið við Jón Pál – „Það varð allt vitlaust“

Konurnar í skólanum fengu áfall þegar þær sáu viðtalið við Jón Pál – „Það varð allt vitlaust“
433Sport
Í gær

Jökull varði mark Exeter City í stórsigri – Daníel Leó spilaði í tapi Blackpool

Jökull varði mark Exeter City í stórsigri – Daníel Leó spilaði í tapi Blackpool
433Sport
Í gær

Lampard: „Liðið er að spila vel“

Lampard: „Liðið er að spila vel“